Prejeta sredstva na razpisu za mlada in inovativna podjetja – P2 2020

Spomladi 2020 smo se uspešno prijavili na razpis za mlada in inovativna podjetja – P2 2020, s katerim smo pridobili sofinanciranje razvoja naših izdelkov.

Prejeta subvencija igra pomembno vlogo pri nadaljnjem razvoju podjetja, skladno z našim zastavljenim terminskim načrtom razvojnih aktivnosti.

Cilj je uspešno dokončanje razvoja inovativnih izdelkov za zaščito pred RF EM (radio frekvenčnim elektromagnetnim) sevanjem, ki so uporabni vsak dan in v različnih življenjskih situacijah ter implementirati njihovo prodajo na trge: Slovenija, EU in drugod po svetu.

Nadaljujemo z aktivnostmi za razvoj izdelkov: zaščitna škatlica, zaščitna otroška blazina, zaščitna zložljiva blazina, zaščitni etui za telefon, zaščitna ergonomska podlaga, ki za več kot 90% zmanjšajo RF EM sevanje, ki prehaja v telo ob neposrednem stiku z napravo.

Aktivno razvijamo tudi zaščitno barvo za dom, ki bo uporabnika ščitila pred sevanjem iz zunanjega okolja (visokofrekvenčni oddajniki v bližini doma).

Namen operacije je povečati mednarodno konkurenčnost, zagotoviti nadaljnjo uspešno rast in razvoj podjetja ter prispevati k ustvarjanju novih zaposlitev v lokalnem gospodarskem okolju.

Naložbena vrednost v razvojni projekt znaša 150.000,00€, od tega znaša višina prejete subvencije, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru razpisa Slovenskega podjetniškega sklada – P2 2020: 54.000€.